Коли я буду в ТОПі? «Golden-Web Digital» розповість як зробити свій сайт рейтинговим

15 липня 2021 р. 16:46

Топ-10 у пошуковій видачі – це мрія кожного власника сайту. Неважливо, чи Ви керівник інтернет-магазину або звичайний блоґер, адже бути в топі прагне кожен. Чому для просування сайту (Львів, Одеса, Тернопіль, тобто, локально, чи на всеукраїнський загал) так важливо зайняти своє місце у цьому рейтингу? Відповідь банальна: користувачам лінь клікати щось далі першої сторінки пошукової видачі. Саме перші 10-20 запитів найбільш відвідувані та популярні, а тому користуються великим попитом і підвищують трафік для тих сайтів.

Як просунути сайт в топ? Львів, Київ, Тернопіль, Кривий Ріг – немає значення, де локалізується Ваша компанія. Важливі тільки терпіння та висока майстерність оптимізаторів, що займаються просуванням Вашого сайту. Дуже часто власники сайтів пробують це робити самостійно чи найняти людину, для прикладу маркетолога, який би зайнявся цим процесом, не усвідомлюючи процесів, об”ємів інформації, нюансів аналізу і т.д. Ми дамо приблизний перелік об”ємів у цій статті, щоб дати вам чітку відповідь на питання: “Як потрапити в топ?” і “Хто може вивести сайт в топ?”, “Як не потрапити на шахраїв в SEO?”

 

Секрети успішного просування сайту

 

Створюючи сайт, завжди пам’ятайте для кого Ви його створюєте. Орієнтуйтесь на свою споживацьку аудиторію – реального читача. Корисний, цікавий та оригінальний контент не оминається увагою як користувачів, так і пошукових машин. В основі «підготовчої роботи» також стоїть аналіз конкурентів. Топ-10 є наглядним прикладом як успішного, так і невдалого просування. Вивчіть сильні сторони конкурентів та максимізуйте їх на власному сайті! Аналогічно і з недоліками – вчіться на помилках інших.

Декілька способів підняти рейтинг сайту:

  • Якісний контент. Ми вкотре наголошуємо на тому, що унікальний контент здатен принести велику користь для ресурсу. Просування сайтів (Львів) не може обійтися без виконання цієї вимоги, адже пошукові машини знижують рейтинг через «крадіжки» контенту, а подеколи назавжди блокують веб-сторінки. Також відсутність якісного наповнення або цілковите копіювання тексту зі сторонніх ресурсів впливає на відвідуваність сайту, а тут вже за ланцюгом: низький трафік – фінансові збитки і втрата рейтингу не за горами. Частіше оновлюйте інформацію, публікуйте нові дописи – це також вплине на результат роботи.
  • Оптимізація за SEO (Львів). Формування семантичного ядра та використання ключових запитів неодмінно допоможуть Вам піднятися у рейтингу та «привабити» нових відвідувачів. Дуже важливо у цій справі відчувати міру та слідувати їй, адже перенасичення ключовиками розтлумачується пошуковими машинами як спам – а це вірний крок до фільтрування.
  • Зовнішня та внутрішня оптимізація. Просунути сайт у Львові або іншому регіоні не так просто і швидко. Хороший рейтинг вимагає терпіння та відповідних навичок. Налаштувати внутрішню та зовнішню оптимізацію сайту надзвичайно важливо, адже відповідність вимогам пошукових систем напряму пов’язана із видачею у результаті. Для проведення усіх необхідних робіт потрібен не один місяць, тому запасайтеся терпінням та грошима задля бажаного результату.
  • Контекстна реклама, піар. Популяризація сайту, придбання посилань, використання анкорів, SMM-просування, таргетинг – все це стане Вам у нагоді для підняття ресурсу у топі, але це вже інша історія, точніше паралельна, детальніше в інших статтях блогу від студії цифрового маркетингу. Важливо використовувати дозволені пошуковими системами методи, щоб уникнути блокування. Робіть усе поступово, не прагніть потрапити у ТОП за тиждень – інакше діла не буде. Довіртеся професіоналам із https://golden-web.digital , які знають усе про грамотне просування ресурсу в мережі.

 

Розкрутка сайту: Львів, Тернопіль чи Київ? Команда «Golden-Web Digital» розширює географічні кордони та відкриває для Вашого сайту весь світ!

 

Існує безліч методів для виведення сайту у топ. Частина з них вітається пошуковими машинами, інша при виявленні нещадно блокується і миттєво понижує рейтинг.

В даній статті ще далеко не всі нюанси вдалої видачі - це лише основа, є багато підводних камнів, на які натикається оптиізатор. Тому довести до логічного завершення проект може лише людина, яка має досвід, адже немає жодного однакового бізнесу, тому і стратегії просування - не можуть повторюватись. І одне-єдине, що слід усвідомити замовнику: для результативного просування слід наймати команду, яка у свої структурі має необхідні трудові ресурси для аналізу, статистики, ідейності, планування, втілення. І якщо ви знайшли команду професіоналів, перше: спитайте кейси, друге: зв”яжіться з тими компаніями, які з ними співпрацюють і тоді ви не помилитись! Поради від команда студії Golden-Web Digital (Тернопіль). Наші кейси та відгуки тут.

Популярні статті
keyboard_arrow_up